top of page

CrossFit is voor iedereen, van jong tot oud, alleen leer je de sport niet in één dag. CrossFit is namelijk een brede sport waarbij gewichtheffen, gymnastics en atletiek samenkomen. Daardoor zul je tijdens trainingen in onze box een aantal complexe bewegingen tegenkomen. Bij CrossFit Gennep staat het goed uitvoeren van deze bewegingen/technieken centraal. Zo belast je je lichaam op een veilige manier en voorkomen we onnodige blessures.

We hebben er daarom voor gekozen om voor nieuwe leden het volgende stappenplan te hanteren.

 1. Gratis proefles

 2. On Ramp training(en)

 3. Groepslessen

GRATIS PROEFLES

In een gratis proefles maak je kennis met CrossFit en onze box. Je leert (een van de) trainers en onze leden kennen en proeft de sfeer. Ben je er daarna van overtuigd dat CrossFit iets voor jou is, dan kun je deelnemen aan ons On Ramp programma.

ON RAMP TRAININGEN

Voordat je aan de slag gaat bij CrossFit Gennep vinden wij het belangrijk dat iedereen de On Ramp doorloopt. Tijdens de On Ramp training(en) behandelen we de basisbewegingen van de sport en analyseren we je huidige bewegingspatroon. Daarnaast leren we je specifieke mobiliteits- en warming up oefeningen, leren we je bracen en de negen fundamentele bewegingen van CrossFit:

 1. Air Squat

 2. Front Squat

 3. Overhead Squat

 4. Deadlift

 5. Sumo Deadlift High Pull

 6. Medicine Ball Clean

 7. Shoulder Press

 8. Push Press

 9. Push Jerk.

 

Ben je al bekend met bovenstaande oefeningen? Dan kun je jezelf gelijk aanmelden voor de groepslessen.
 

Tijdens de On Ramp trainingen komen alle aspecten van CrossFit terug: gewichtheffen, gymnastics, conditietraining, gezonde voeding én – niet te vergeten – adviezen die bijdragen aan een goed herstel van je lichaam. Het On Ramp programma bestaat uit één of twee 1-op-1 trainingen van 45-60 minuten met een van de trainers van CrossFit Gennep.

 

De kosten voor een On Ramp training zijn gelijk aan die van onze Personal Trainingen. Na het succesvol doorlopen van de On Ramp bij CrossFit Gennep, betaal je de eerste maand niets voor je lesabonnement.

GROEPSLESSEN

Na het On Ramp programma kun je bij CrossFit Gennep dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan groepslessen: van de Workout of the Day (WOD) en de Challenge tot specialty classes zoals Olympisch Gewichtheffen, en Gymnastics.

ON RAMP
Groepslessen
CrossFit Gennep On Ramp

ON RAMP

bottom of page