top of page

OVER CROSSFIT GENNEP

_C1A7190.HQ.BW.jpg

ONZE TRAININGEN

Bij CrossFit Gennep kun je dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat binnenstappen voor een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan trainingen. Je kunt ervoor kiezen om alleen te trainen (in een Personal Training of in de Open Gym) of aan te sluiten tijdens de groepslessen: van de Workout of the Day (WOD), de Challenge en CrossFit Kids of CrossFit Teens, tot specialty classes zoals Olympisch Gewichtheffen, Gymnastics en onze variant op bootcamp ‘CrossCamp’.

Tijdens de groepslessen train je in kleine groepjes van maximaal 10 personen onder begeleiding van onze professionele en gediplomeerde coaches. Samen trainen met andere leden en elkaar motiveren om persoonlijke doelen te behalen. Trainen, zweten, lachen, dat is CrossFit Gennep: Sweat, Smile and Repeat!

BEKIJK ONS AANBOD AAN TRAININGEN

TRAINEN BIJ CROSSFIT GENNEP

Het is onze missie om als CrossFit Gennep een veilige omgeving te creëren voor onze sporters, waarbij kwaliteit van bewegen en plezier centraal staan. Bij CrossFit Gennep komen kracht- en conditietraining samen. We combineren de meest effectieve (kracht)trainingsmethodes uit het olympisch gewichtheffen en powerliften met gymnastics en conditietraining.

Professionele begeleiding vinden wij enorm belangrijk. Alle CrossFit trainingen bij CrossFit Gennep worden afgestemd op jouw niveau. Wij houden rekening met je persoonlijke doelen, wensen en eventuele blessures. Waar nodig passen onze trainers de oefeningen in een workout voor je aan, of ze adviseren je meer of minder gewicht te tillen, of motiveren je om sneller of langzamer te gaan. Door workouts op deze manier voor iedereen aan te passen trainen sporters die net zijn begonnen en sporters die al meerdere jaren aan CrossFit doen, naast elkaar en wordt iedereen beter en gezonder. Ervaar het zelf en je zult merken dat je snel fitter en sterker wordt.

INSCHRIJVEN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

_C1A7050.HQ_edited.jpg

ONS TEAM

Onze trainers zijn gepassioneerd en gemotiveerd jou te helpen het meeste uit de CrossFit trainingen bij CrossFit Gennep te halen. Samen gaan we ervoor om jouw doelen te behalen.

ONZE COMMUNITY

Het community gevoel bij CrossFit is uniek. Bij CrossFit Gennep kent (bijna) iedereen elkaar. Onze community bestaat uit vele leden, van alle leeftijden en niveaus. Iedereen praat met elkaar, vraagt hoe je dag is geweest of is nieuwsgierig naar je laatste workout. Bij CrossFit Gennep sport je samen met vrienden/vriendinnen en ontstaan nieuwe vriendschappen in de box. En samen sporten is niet alleen leuk, het is ook bewezen effectiever voor je sportprestaties.

Lees de testimonials van onze leden!

bottom of page