top of page
_C1A6831HQ_edited_edited.jpg

PERSONAL TRAINING

Naast de verschillende groepslessen bij CrossFit Gennep bieden wij ook Personal Trainingen aan. Wil jij graag onder persoonlijke begeleiding werken aan het behalen van jouw doelen? Wil jij toewerken naar een structurele gezonde, actieve leefstijl waarbij jij je goed voelt? Dan zijn Personal Training sessies met een van onze gecertificeerde coaches de juiste start.

THE BEST PROJECT YOU'LL EVER WORK ON IS YOU!

Na een gratis intakegesprek waarin we jouw doelen en blessure-/sporthistorie bespreken, brengen we samen in kaart hoe wij als CrossFit Gennep jou het beste kunnen ondersteunen. Mogelijkheden hiervoor zijn er te over:

  • Intensieve persoonlijke begeleiding tijdens je trainingen: wat je doelstelling ook is, wij zorgen ervoor dat je hem bereikt.

  • Periodieke meet- en weegmomenten: je voortgang is meer dan alleen dat cijfertje op de weegschaal. Gewicht alléén zegt niets. Wij kijken ook naar onder andere je buikomtrek, spiermassa, vetmassa, visceraal vet, botmassa, lichaamsvochtpercentage en je metabolische leeftijd.

  • Uitgebreid voedingsadvies inclusief voedingsschema's: voor het verbeteren van je conditie, spiergroei en gewichtsverlies is de juiste voeding de basis. Voor de training, tijdens de training, maar zeker ook na de training.

 

Ieder doel en ieder persoon is anders. Daarom dragen de coaches van CrossFit Gennep zorg voor een persoonlijk en uniek trainingsplan: een combinatie van bewegen, gezonde voeding en uiteraard de bekende stok achter de deur.

 

Naast de 1-op-1 trainingen met een van onze coaches, is het ook mogelijk om in duo's of trio's onder begeleiding te komen sporten. Wil je dus samen met je partner of een of meerdere goede vrienden of vriendinnen komen sporten? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

LOSSE SESSIE

70,00

per sessie

12 SESSIES

65,00

per sessie

24 SESSIES

62,50

per sessie

36 SESSIES

60,00

per sessie

48 SESSIES

57,50

per sessie

Personal Training met meerdere personen kost €20,- per extra persoon bovenop de genoemde prijzen.

bottom of page