top of page
CrossFit Gennep Start Hier

BUDDY WOD

Een Workout of the Day, maar dan samen sporten met je buddy. Samen sporten is bewezen effectiever. Je gaat vaak nét even iets harder dan tijdens een individuele WOD, je helpt elkaar door een workout heen en blijft een grens opzoeken. Hierdoor zijn Buddy WOD's een leuke afwisseling naast de reguliere lessen en staan ze altijd garant voor een uurtje zweten en gezelligheid.

 

Bij de Buddy WOD werk je op tal van manieren samen:

  1. Soms verdeel je een x-aantal herhalingen met elkaar of probeer je samen zo snel mogelijk een afstand op de roeier, fiets of het ski-apparaat af te leggen. Bij dit soort workouts heb jij rust als je buddy aan het werk is.

  2. Het is ook mogelijk dat jij in een bepaalde positie moet blijven staan, zitten of hangen terwijl je buddy aan het werk is. Bijvoorbeeld: jij bent aan het planken terwijl je buddy aan het roeien is.

  3. Het kan ook voorkomen dat je onderdelen gezamenlijk uitvoert. Bijvoorbeeld: samen deadliften met één barbell, of wall balls waarbij je continu een medicine ball via de muur naar je buddy gooit.

 

De Buddy WOD's staan iedere week op zaterdag en zondag op het lesrooster. Kom samen met je partner, vriend of vriendin lekker sporten. Heb je geen vaste buddy? Geen probleem! Tijdens de les is er altijd wel iemand die samen met je wil sporten. Desnoods doet 1 van de trainers mee…

bottom of page